‘Karıma baktın’ dedi ve…

Gaziantep’te bir eğlence kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Ahmet Yaşar, eşi Arzu Yaşar’a baktığı için tartıştığı Bülent A. tarafından tabancayla ateş edilerek öldürüldü.

‘Karıma baktın’ dedi ve…

Olay, dün akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki bir eğlence kulübünde meydana geldi. İddiaya göre; eğlence kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Yaşar, yoldan geçerken birlikte çalıştığı eşi Arzu Yaşar’a baktığını önü sürdüğü Bülent A. ile tartıştı.

​Tartışmanın büyümesiyle öfkelenen Bülent A. iddiaya göre, yanında bulundurduğu tabancasıyla Ahmet Yaşar’a ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ahmet Yaşar, ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bülent A. ise eğlence kulübü çalışanları tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Hastanede ameliyata alınan Yaşar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Ölümünün ardından cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülen Yaşar’ın ölüm haberini alan yakınları gözyaşı döktü. Eşinin vurulma anına şahit olan Arzu Yaşar, “Eşim güvenlik işinde çalışıyordu. Hiç tanımadığımız şahıs gece kulübünün önüne gelerek bana baktı. Eşim de bunu fark edince ‘Hayırdır niye bakıyorsun’ diye sordu. Şahıs ise ‘Sana mı soracağım’ diye cevap verdi. Eşim de beni içeri göndermek istedi. Tam arkamı döndüğüm esnada silah sesi duydum. Ahmet’in kanlar içerisinde yerde yattığını gördüm” dedi.

Gözaltına alınan şüpheli Bülent A.’nın ise Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmasına devam ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X