Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, içinden öyle bir şey çıktı ki…

Çin’de, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan bir adamın içinden yılan balığı çıktı. Adam konu hakkında konuşmayı reddederken bunun ülkede bu yıl gerçekleşen dördüncü vaka olduğu öğrenildi.

Çin'de, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan bir adamın içinden yılan

Çin’de gerçekleşen olayda doktorlar, oraya nasıl girmiş olabileceği hakkında konuşmayı reddeden bir adamın anüsünden canlı bir yılan balığı çıkardı. Adam tedavi için hastaneye yatırılırken, çıkan hayvanın da inceleneceği açıklandı.

karin agrisi sikayeti ile hastaneye giden adamin 10253648 7858 m

 

GELDİĞİNDE SARHOŞTU

 

Adı açıklanmayan adamın karın ağrısı şikayeti ile hastaneye yatırıldığı öğrenilirken, geldiğinde oldukça sarhoş olduğu da ifade edildi. Doktorlar incelemeler sonucunda Asya bataklık yılan balığı olduğu anlaşılan canlının, hastanın vücuduna bir şekilde sızmış olabileceğini söyledi.

 

YORUM YAPMADI

 

Çin kıyılarında oldukça sık rastlanan lezzetli olduğu için sıkça tüketilen balık başarıyla çıkarılırken, doktorlar hayvanın erkeğin anüsüne bir şekilde takılmış olabileceğini söyledi. Durumdan dolayı utanmış olduğu söylenen adam ise olayın ayrıntıları hakkında yorum yapmak istemedi.

 

İLK DEĞİL

 

İnsanların vücudundan yılan balığı çıkması olayı ise Çin’de ilk değil. Bu yılın Nisan ayında, 49 yaşındaki bir adam da aynı şikayetle hastaneye kaldırılmıştı. Güney Çin’in Guangdong eylaetinde gerçekleşen olayda hasta, hayvanı kabızlığını iyileştirmek için anüsünden içeri ittiğini açıklamıştı.

 

Bundan 1 ay sonra da yine bir yılan balığı vakası yaşanmış, bu defa adamın arkadaşlarının şaka amaçlı olarak böyle bir şey yaptıkları ortaya çıkmıştı.


Avatar Seç KAPAT
Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği tarafından, “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikte,
Sıradaki Haber Türk mutfağı Katar’da büyük ilgi gördü