Karıncalı’ya Kültür Evi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhaneli’nin Karıncalı Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve kültür evinin açılışını yaptı.

Karıncalı’ya Kültür Evi

Karıncalı’da yapılan törene katılan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman ilçenin yanında olduğunu söyledi. Dağ yöresine büyük önem verdiklerini belirten Altepe, “Bölgenin gelişmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bursa’nın gücünü buraya da aktaralım ve dağ yöremiz canlansın, göç vermesin istiyoruz” dedi.

Bölgede yapılan hizmetlerle üretimin güç kazanmasını hedeflediklerini anlatan Altepe, “Tüm altyapıyı bitirmek, tarımın hayvancılığın güçlenmesi, sulu tarıma geçilebilmesi ve tüm eksiklerin giderilmesi için biz buradayız. Herşey Karıncalı için. Yapacak çok hizmet, atılacak daha çok adım var. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yatırımların devam edeceğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bugün de meydan çevre düzenlemesi ve Karıncalı Kültür Evi’nin açılışını yapıyoruz. Kütüphane, müze gibi bölümleri bulunan mekan, Karıncalı’ya değer katacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X