‘Karındeşen Büyükanne’

Rusya’nın St. Petersburg kentinde yaşayan 68 yaşındaki bir büyükannenin, son 20 yılda en az 10 kişiyi öldürüp cesetlerini kentin çeşitli yerlerine attığı iddia ediliyor.

‘Karındeşen Büyükanne’

Rus medyasının ‘Karındeşen Büyükanne’ lakabını taktığı Tamara Samsonova’nın işlediği öne sürülen korkunç cinayetler, geçen günlerde 79 yaşındaki Valentina Ulanova adlı bir kadının başsız cesedinin bir havuzun yanında bulunmasıyla ortaya çıktı. 

Samsonova’nın bir süredir yaşlı kadının bakıcılığını yaptığını öğrenen polis ‘Karındeşen Büyükanne’yi izlemeye aldı. Kadının evinde yapılan aramada, son 20 yıl içinde en az 10 kişiyi öldürdüğünü saptadı. 

Kadının günlüklerinde de, kurbanlarının cesetlerini nasıl ortadan kaldırdığını en ince ayrıntısına kadar yazdığı ortaya çıktı. Ancak polis, günlüklerde yazılan bazı şeylerin fantezi olabileceği üzerinde de  duruyor. Polis, yine 2005 yılında arkasında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan kadının kocasının da kurbanlardan biri olmasından korkulduğunu açıkladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X