Karısına tecavüz eden adamı öldürüp cinsel organını yedi

Endonezya’da yeni evli koca, cinnet getirerek karısının tecavüzcüsünü öldürüp cinsel organını kesti, pişirip karısıyla birlikte yedi.

Karısına tecavüz eden adamı öldürüp cinsel organını yedi

Bir seyahat acentasında şoför olarak çalışan Rudi Efendi (30) isimli adam yeni evlendiği Nuriah (20) isimli karısının bakire olmadığını fark edince sinir krizi geçirdi. Genç kadın düğünden bir hafta önce eski erkek arkadaşının kendisine tecavüze ettiğini söyledi.

 

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

 

Öfkeden deliye dönen Rudi Efendi, karısının da dahil olduğu bir plan yaptı. Karısına tecavüzcüsüyle buluşma ayarlamasını söyledi. Sonrasında buluşma yerine kendi giderek tecavüzcüyü bıçaklayarak öldürdü.

 

CİNSEL ORGANINI KESİP KARISIYLA YEDİ

 

Cinsel organını cesedin bedeninden kesip alan Efendi, öldürdüğü adamı bir minibüsün içine koyarak yaktı. Cinsel organı eve getiren adam karısıyla birlikte kurbanın pişirdikleri organını yedi.

 

“KALBİMİN ACISINI DİNDİRMEK İÇİN YEDİM”

 

Polis yanmış minibüsü ekim ayının başlarında buldu. Yapılan araştırmalar sonucunda Rudi Efendi ve karısı Nuriah gözaltına alındı. Yapılan sorgularında Efendi suçunu itiraf ederek; “Karıma tecavüz ettiğini öğrendiğimde sinirden çılgına döndüm. Onu öldürme planı yaptım. Karımın cinayetle hiçbir ilgisi yok.” diyerek ifade verdi. Efendi,”O organı kalbimin ağrısını dindirmek için yedim.” dedi. Tulangbawang polisi çiftin cinayeti birlikte planlayıp işlediğini belirterek karı kocayı tutukladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X