‘Kariyerimde böyle bir maç yok’

Bursaspor’un Trabzonspor karşısındaki tarihi galibiyetinde 2 asist ve 1 gol ile maçın yıldızı olan kaptan Serdar Aziz, “Kariyerimde böyle bir maç yok. Soyunma odasında yaptığımız konuşma arkadaşlarımızı ateşledi” dedi.

‘Kariyerimde böyle bir maç yok’

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında sahasında Trabzonspor karşısında 2-0 geri düştüğü maçtan Bursaspor 4-2 galip ayıldı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Serdar Aziz, yeni stadın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah eski günlerimize döneriz. Çünkü şampiyonluk yaşayan bir kulübüz. Bu stat inşallah hayırlı uğurlu olur. Bugün kazanmak çok güzeldi. Kariyerimde böyle bir maç yok. İki asist yaptım bir gol attım” dedi.

2-0 geriye düştüklerinde şaşkınlık yaşadıklarını ancak bunu çabuk atlattıklarını ifade eden Serdar Aziz, “Taraftar bir dakika bizi yalnız bırakmadı. Maça ortak olduk. Soyunma odasında konuştum. ‘Maçı kazanacağız artık. Bu yeni evimiz Trabzonspor’u buradan çıkarmayacağız’ dedim. Hocamız inandı. Futbol yürekli insanların işidir. Biz eski günlere dönmek istiyoruz. Umarım bu onun başlangıcı olur. Umarım eski günlere geri döneriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X