Karne heyecanına ortak oldular

İnegöl’de 60 bin öğrenci karne sevinci yaşarken, Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Eskikaracakaya İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Karne heyecanına ortak oldular

İnegöl’de her dönem sonu farklı kırsal mahallelerde düzenlenen karne dağıtım törenleri dün Eskikaracakaya İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı. Törende Eskikaracakaya İlk ve Ortaokulu’nda 1’inci sınıftan 8’inci sınıfa kadar 1’inci olan öğrencilere karneleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Öğrencilere İnegöl Belediyesi tarafından hediyeler de sunuldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından sınıflara çıkan protokol üyeleri, burada da öğrencilere karne dağıtımı yaptı. 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona erdiğini kaydeden Kaymakam Ali Akça, öğrencilerin hem karne , hem de tatil heyecanı yaşadıklarını belirterek, “Karne sadece öğrencinin performansını göstermiyor. Aynı zamanda öğretmenin de performansını gösteriyor, velinin de performansını gösteriyor” dedi.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da öğrencilere öğütler verdi. Aktaş, “Önce iyi ve eğitimli insan olmak önemli. Yabancı dil muhakkak suretle öğrenin. Kendinizi geliştirirseniz, ileride bunun çok faydasını göreceksiniz. Karnesinde düşük notları olan hiç üzülmesin. Benim sizden temennim önce iyi, ahlaklı ve kaliteli insan olmak. Beraberinde de kendinizi muhakkak suretle iyi yetiştirmenin hesaplarını yapın” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X