Karnelerini Berlin’de aldı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, karnelerini yurtdışında aldı.

Karnelerini Berlin’de aldı

Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2014 yılı teklif çağrısı döneminde hazırlanan “Geleceğe Uzanan Eller” adlı proje dolayısıyla Almanya’da bulunan 15 öğrenci, karnelerini Berlin’de aldı.

Orhanelili öğrenciler, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenmeye değer görülen proje çerçevesinde “Pano Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri Tesisatı, PLC Programlama” konularında yurt dışında staj görüyor. Karne döneminin bu öğrencilerin staj dönemlerine denk gelmesi üzerine refakatçi öğretmen Oktay Tüfekçi öğrencilerine sürpriz yaparak karnelerini Berlin’de takdim etti. 

Okul Müdürü Osman Güven, “Başarılı öğrencilerimizin yurtdışında oldukları için karne heyecanından mahrum kalmalarına gönlümüz razı olmadı. Bu şekilde bir sürpriz yaparak bu mutluluğu onlara yaşatmak istedik” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X