Karpuz tezgâhları ihale edildi

İnegöl Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yapılan tek tip modern kavun ve karpuz tezgâhlarının ihalesini gerçekleştirdi.

Karpuz tezgâhları ihale edildi

17 adet sergi için çıkılan ihalesinin ardından, derme çatma baraka ve çadırlarda kavun ve karpuz satışına izin verilmeyeceği açıklandı. Her bir sergi 15 metrekare olarak planlandığını belirten İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı G. Sabri Günaydın, ihalenin 3 yıllık toplam muhammen bedelinin 7 bin 200 TL olduğunu söyledi. 

Sergilerin kent estetiğine zarar vermeyecek şekilde tek tip olarak modernize edildiğini anlatan Günaydın, “Oluşturulan kavun, karpuz sergileri İnegöl Belediyesi’nin denetiminde olacaktır. Sergiler kamu alanları içerisinde, yaya ve araç trafiğini engellemeyecek şekilde yerleştirilecektir. Bu yerlerin haricinde derme çatma, baraka ve çadırlarda satışa müsaade edilmeyecektir. Özel mülkiyetteki arsalarda satış yapmak isteyen ve gerekli belgelere haiz olan esnafımız, belediyemizden projesinin almak üzere aynı tip yapmak şartıyla satış yapmasına müsaade edilecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X