Karsak Meydanı cazibe merkezi olacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kent estetiğine uyumlu yeni bir meydanın daha ilçeye kazandırılacağını söyledi. Yılmaz, Orhangazi Caddesi, Ilıca Caddesi ve İstiklal Caddesi’nin kesiştiği yerde bulunan Karsak bölgesinde kamulaştırılan kahvehanenin ar

Karsak Meydanı cazibe merkezi olacak

CEMAL KIRGIZ

 

Kamulaştırılan binaların yıkımını yerinde izleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki tuvaletlerin de yenileneceğini anlattı. Refik Yılmaz, Gemlik’e nefes aldıracak, meydan, park ve bahçe ile yeşillendirme çalışmalarının tüm mahalle ve sokaklarda süreceğini kaydetti. Yılmaz, “Karsak Meydanı Gemlik’e çok yakışacak” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gemlik Belediyesi’nin mahalle statüsüne dönüşen eski köylerde de metruk bina yıkımlarını sürdürdüğünü ve meydan çalışmaları ile spor tesisi yapım çalışmalarını yürüttüğünü belirten Refik Yılmaz, “Meydansız, spor tesisi olmayan, yeşil alan ve parksız mahalle ve sokak bırakmayacağız. Bir yandan Gemlik’te kent estetiğine uygun çalışmalar yapıyoruz, öte yandan da eski köylerimize nefes alacak alanlar düzenleyip, yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gemlik’in ve köylerinin marka değerini daha da artıracak hizmet ve yatırımlarımız, kent estetiğine uygun olarak devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X