Karslı: “Terörün Psikolojik Ateşine Odun Taşımamak Lazım”

Beyoğlu’nda eğitim ve öğretim hayatına devam eden “Özel Alman Lisesi” güvenlik nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdi. Konuyla ilgili açıklama…

Karslı: “Terörün Psikolojik Ateşine Odun Taşımamak Lazım”

Beyoğlu’nda eğitim ve öğretim hayatına devam eden “Özel Alman Lisesi” güvenlik nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yesevi Kültür Ocakları Derneği Başkanı Adem Karslı, Alman Lisesi yönetiminin tutumunu eleştirerek, velilere gönderilen “ güvenlik nedeniyle eğitime bir gün ara verilmiştir” bilgi mesajının bir takım çevrelerin ekmeğine yağ sürmekten farkı olmadığını, alınan bu kararın, kesinlikle tekrarlanmaması gereken büyük bir yanlış olduğunu vurguladı. Başkan Karslı konuşmasında; “Bu tutum, terörün psikolojik ateşine odun taşımaktır. Bu bilgiye nasıl ulaşmışlar, hangi kaynaktan böyle bir haber almışlar merak ediyorum. 11 Eylül saldırılarında olduğu gibi Allah korusun böyle bir eylemin vukuu bulması halinde faillerin Alman gizli servisinde aranması gerekmektedir. Milletimizin böyle maniplasyon ve spekülasyonlara kanmadan devletine güvenmeleri gerekmektedir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X