Kars’ta 267 Adet Ecstasy Hapı Ele Geçirildi

Kars’ta polisin uyuşturucu tacirleriyle mücadelesi aralıksız devam ediyor. Kars Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube M…

Kars’ta 267 Adet Ecstasy Hapı Ele Geçirildi

Kars’ta polisin uyuşturucu tacirleriyle mücadelesi aralıksız devam ediyor. Kars Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yürüttükleri çalışmalar sonucunda kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan İ.K.’nin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada 267 adet uyuşturucu Ecstasy hapı ele geçirildi. Ele geçirilen ecstasy haplarını muhafaza altına alan polis, olayla ilgili şüpheli İ.K.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan İ.K. Emniyetteki ifadesinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X