Kartal avcısı Nilüfer: 27-26

Son 8 sezonun şampiyonu Beşiktaş’ı deviren Bursa ekibi, iyi gidişini sürdürdü. Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan yeşil mavi beyazlılar, evinde iddialı rakibine ilk yenilgisini tattırırken, 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

Kartal avcısı Nilüfer: 27-26

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde son 8 sezonun şampiyonu Beşiktaş’ı 27-26 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza atarak bu sezon rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Maçın 15. dakikasını 7-6 geride geçen Bursa ekibi, rakibine farkı açma fırsatı vermedi. Zaman zaman üstünlüğü de yakalayan yeşil mavi beyazlılar, üstünlüğünü koruyamadı. Nilüfer Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısına ise 16-15 geride girdi.

PES ETMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısı da nefes kesti. Rakibi karşısında hücumda oldukça etkili gözüken Bursa ekibi, üstünlüğü yakalamayı bildi. 47’de skoru 23-21’e getiren yeşil mavi beyazlılar, bitime 5 dakikada kala skora denge gelmesine engel olamadı (25-25). Kalan bölümde geriye de düşmesine rağmen pes etmeyen yeşil mavi beyazlılar, karşılaşmadan 27-26 galip ayrıldı ve son 8 sezonun şampiyonunun devirdi. Bursa ekibi, bu sezon oynadığı 4. maçta 3. galibiyetini alırken, rakibine de ilk yenilgisini tattırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X