Kartal mutlu bitirdi!

Siyah beyazlılar gol düellosuna sahne olan maçta bir üst basamağında bulunan Panayırspor’u yenmeyi başardı ve ligi 30 puanla 5. sırada noktaladı.

Kartal mutlu bitirdi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa u-17 Yaş Ligi Klasman 3. Grup’ta orta sıralarda yer alan iki takımın zevkli mücadelesinde Kartalspor, Panayırspor’u 3-2 mağlup etti. Maça hızlı başlayan siyah beyazlılar 10. dakikada penaltı atışı kazandı ve Hüseyin’in beyaz noktadan attığı golle 1-0 öne geçti. Kartalspor 21’de Umut ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Panayırspor 30’da Batıkan’ın attığı şık golle soyunma odasına girerken farkı 1’e indirmeyi başardı: 1-2.

Düelloyu Sertan kapadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez Panayırspor etkili başladı. Mavi beyazlılar 43. dakikada Fatih Onur ile durumu 2-2’ye getirdi. Beraberlikten sonra iki takımda galibiyet golü için yüklensede girdiği pozisyonlarda kalecilere takıldı. Kartalspor 57’de organize geliştirdiği atakta Sertan ile fileleri sarstı ve maçta yeniden öne geçti: 3-2. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca siyah beyazlılar 3-2’lik galibiyetle puanını 30’a yükseltti. Panayırspor ise ligi 31 puanla tamamladı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Vural Akboğa (**), Emre Göçmen (**), Hakan Özler (***)

GOLLER: Dk.11 Hüseyin (Pen.), Dk.21 Umut, Dk.57 Sertan (Kartal), Dk.30 Batıkan, Dk.43 Fatih Onur (Panayır)

SARI KARTLAR: Sinan, Onurhan, Tayfun (Panayır)

KARTALSPOR: Ahmet (**), Sertan (***), Alper (**), Ömer (*), Hüseyin (**), Fatih (**), Mustafa (**), İdris (**), Umut (***), Akın (***), Berat (**)

PANAYIRSPOR: Emrecan (*), Özcan (*), Sinan (**), Onurhan (*), Tayfun (*), Yusuf (**), Kadir (**), Gökhan (*), Yaşar (*), Batıkan (**), Fatih Onur (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X