Kartal yüksek uçtu: 5-2

Siyah beyazlılar, zayıf rakibi Değirmenönüspor’u Nihat (2), Deniz, Hasan ve Barış’ın attığı gollerle farklı yenerek liderliğini sürdürdü.

Kartal yüksek uçtu: 5-2

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Klasman Yaş Ligi 3. Grup’ta şampiyon olarak Elit Lig’e yükselmek isteyen Kartalspor, 4. hafta maçında deplasmanda Değirmenönüspor’u 5-2 mağlup etti. Maça fırtına gibi başlayan siyah beyazlılar 15. dakikada Nihat’ın golüyle 1-0 öne geçti. 21’de Deniz skoru 2-0’a taşıdı. Değirmenönü 26’da Ömürcan ile durumu 2-1’e getirse de Kartalspor 37’de Hasan ile bulduğu golle soyunma odasına 3-1 üstün girdi.

SON SÖZ BARIŞ’IN

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kartalspor’un etkili oyunu devam etti. Siyah beyazlılar 53. dakikada günün yıldızı Nihat ile farkı 3’e çıkardı: 4-1. Rakibinin etkili oyununa boyun eğmeyen Değirmenönüspor 65’te Emrullah ile bulduğu golle farkı yeniden 2’ye indirdi: 2-4. Karşılaşmada son sözü ise 70’te Kartalspor’dan Barış söyledi ve siyah beyazlılar maçı 5-2 kazanmasını bildi.

SAHA: Arabayatağı

HAKEMLER: Murat Cevrin (***), Osman Karatay (**), Taşkın Öz (**)

GOLLER: Dk.15-53 Nihat, Dk.21 Deniz, Dk.37 Hasan, Dk.70 Barış (Kartal), Dk.26 Ömürcan, Dk.65 Emrullah (Değirmenönü)

DEĞİRMENÖNÜSPOR: Sezer (*), Emirhan (*), Doğukan (**), Murat **), Emircan (**), Hamza (**), Emrullah (**), Mustafa (**), Hüseyin (*), Yusuf (*), Ömürcan (**)

KARTALSPOR: Siyami (**), Utku (**), Yasin (**), Mustafa (**), Ahmet (**), Emre Yaşar (**), Emre Demir (**), Deniz (***), Afrail (**) (Dk.41 Barış ***), Nihat (***), Hasan (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X