Kartal’da Fırınlara Ramazan Denetimi

Kartal Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınlarda denetim yaptı. Hijyen koşullarının titizlikle incelendiği denetimlerde, işletme sahipleri eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarıldı.

Kartal’da Fırınlara Ramazan Denetimi

Kartal’da fırın ve unlu mamul üreten tüm işyerlerinde Kartal Belediyesi zabıta ekiplerince Ramazan dolayısıyla denetim yapıldı. Kartal ilçe genelinde yapılan denetimlerde Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Zabıta Müdürü Atilla İlgün, bazı fırınlarda yapılan denetimlere katıldı. Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, fırıncı ve çalışanlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Denetimlerde gördükleri eksiklerin giderilmesi konusunda da uyarıda bulunarak, kurallara uymayanlar hakkında gereken işlemin yapılacağı belirtildi. Zabıta ekipleri, özellikle temizlik konusunun daha dikkatli olarak ele alınmasını istedi. Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Zabıta ekiplerince ilçe genelinde 180 civarında fırın ve unlu mamulde altı ayrı ekiple gün boyu denetim gerçekleştirdiklerini söyledi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Gerek çalışanların, gerek fırınların hijyen koşullarında çalışıp çalışmadığının denetimlerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca üretilen pidelerin gramajların kontrollerini yapıyoruz. Ramazan dolayısıyla genelde bir kontrol çalışması sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, halkımızın sağlıklı ürünlerle buluşması, hijyene dikkat edilmesi gerektiği noktasında verdiği talimatları sürekli olarak yıl boyu uygulamaya geçiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X