Kartal’da huzursuzluk!

Taktik idmanda Ersan Adem Gülüm ile Caner Erkin arasında bir gerginlik yaşandı.

Kartal’da huzursuzluk!

Beşiktaş, pazartesi günü Bursaspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve şut çalışmalarının ardından iki grup halinde yarı sahada çift kale maç oynadı. Siyah beyazlı ekipte, kaval kemiğindeki ağrı nedeniyle tedavisi süren Demba Ba idmanda yer almadı. Atiba Hutchinson, Atınç Nukan ve Tolgay Arslan’a ise takımdan ayrı özel bir çalışma programı uygulandı.

ARAYA GİRDİLER

Antrenmanın çift kale maç bölümünde Ersan Adem Gülüm ile Caner Erkin arasında bir gerginlik yaşandı. Ersan’ın sert müdahalesiyle yerde kalan Caner, yapılan faule tepki gösterdi. Ersan’ın da Caner’in üzerine yürüyerek tepki vermesi üzerine, araya antrenör Tamer Tuna girdi. İkili arasında sözlü diyalog bir süre devam ederken, takımların değişmesinin ardından gerginlik sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X