Kartal’da yeni dönem!

Siyah beyazlı kulübün Başkanlığına getirilen Ersin İrez, ‘Altyapı koordinatörümüz Beytullah Mete ile bütün liglerde şampiyonluk hedefliyoruz’ dedi.

Kartal’da yeni dönem!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın köklü kulüplerinden Kartalspor’da yeni Başkan Ersin İrez oldu. Siyah beyazlıların tesislerinde yapılan seçimde tek aday olan İrez, tüm üyelerin oyunu alarak göreve getirildi. Başkan Ersin İrez’in listesi ise Şafak Üçler, Orhan Boztepe, Ahmet Akın, Seyfullah Yıldız, Ahmet Ferit Şenol, Fatih Yedidal, Şenol Sevim, Ali Koray Çelik, Kemal Parçalar ve Erhan Gürman’dan oluştu.

HEDEFLER BÜYÜK

U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 liglerine katılarak gençlere yöneleceklerini söyleyen Başkan Ersin İrez, ‘Kartalspor olarak öncelikle tüm yaş liglerinde şampiyonluk hedefliyoruz. Böylelikle Bursa futboluna yeni yetenekler kazandırmak istiyoruz. Ayrıca biz Teleferik mahalle bölgesinin tek takımıyız. Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’den bize destek olmasını bekliyoruz’ diye konuştu.

GELECEK ALTYAPIDA

Kartalspor’un altyapı koordinatörü Beytullah Mete, ‘Futbol okullarımızda her yıl 250-300 sporcu eğitimi yapıyoruz. Buradan yenetekli gördüğümüz oyuncuları U-11, U-12, U-13 ve U-14 takımlarımıza monte ediyoruz. Bence bütün kulüpler için gelecek altyapıda. Bizim de yeni başkanımız altyapıda çok önem veriyor. İnşallah bu önümüzdeki sezon tüm yaş liglerinde şampiyon olacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X