Kartalspor zımba gibi!

Siyah beyazlı kulüp her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Okulu’nu noktalarken, antrenör Beytullah Mete yönetiminde U-19 ve U-17 sporcularıya çalışmalara başladı.

Kartalspor zımba gibi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın en köklü amatör spor kulüplerinden olan ve önceliğini altyapıya veren Kartalspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. 

Siyah beyazlılar, hem öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak hem de yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlediği yaz okulunda çalışmalarını noktaladı. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı okul sona ererken, Kartalspor’un U-19 ve U-17 takımları antrenör Beytullah Mete gözetiminde yeni sezon antrenmanlarına start verdi.

YETİŞTİRİCİ KULÜP

Kartalspor’un gerçekleştirdiği yaz futbol okulu kapanışı ve yeni sezon startına Başkan Ersin İrez ve yönetim kurulundan Şafak Üçler, Orhan Boztepe, Ahmet Akın, Seyfullah Yıldız, Ahmet Ferit Şenol, Fatih Yedidal, Şenol Sevim, Ali Koray Çelik, Kemal Parçalar, Erhan Gürman ile çok sayıda konuk katıldı. Başkan İrez, ‘Yeni sezonda tüm alt yaş liglerinde mücadele edeceğiz. Hedefimiz elde edeceğimiz şampiyonlukların yanı sıra Bursa futboluna yetenekli gençler yetiştirmek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X