Kartalspor’da futbol coşkusu!

Siyah beyazlı kulübün her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz okulu, antrenör Beytullah Mete yönetiminde 4-14 yaş arası 150 öğrenciyle devam ediyor.

Kartalspor’da futbol coşkusu!

Bursa’nın en köklü amatör spor kulüplerinden olan ve önceliğini altyapıya veren gelecek Kartalspor’da yaz futbol okulu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah beyazlı kulübün hem öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak hem de yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla düzenlediği yaz okulunda 150 öğrenci antrenör Beytullah Mete gözetiminde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere haftada 3 gün tam bir futbol coşkusu yaşıyor.

YENİ KEŞİFLER

Kartalspor’un yaz futbol okulundaki çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Ersin İrez, ‘Yeni sezonda U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 olmak üzere tüm kategorideki yaş liglerine katılacağız. Bizim gibi amatör takımlar için yaz okulları bulunmaz kaftan. Teleferik mahalle bölgesinin tek takımı olduğumuz için bizim bölgemizden çok fazla spor yapmak isteyen çocuklar geliyor. Antrenörümüz Beytullah Mete’nin gözüne girecek sporcuların hemen lisanslarını çıkartarak hangi yaş takımımıza uygunlarsa kadromuza katacağız. Yeni sezonda Kartalspor fırtınası esecek’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X