Kartalspor’dan aşureli kutlama!

Siyah beyazlı kulübün lokalinde gerçekleşen 3. Geleneksel Aşure Günü’nde ikramlar önceki hafta kazanılan U-19 Yaş Ligi 2. Küme şampiyonluğu için dağıtıldı.

Kartalspor’dan aşureli kutlama!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın köklü kulüplerinden Kartalspor’un 3. Geleneksel Aşure Günü etkinliği önceki gün gerçekleştirildi. Siyah beyazlı kulübün lokalindeki düzenlenen organizasyonuna Başkan Ersin İrez ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Aras ile Teleferik mahalle halkı katıldı. Etkinliğin başında kazanılan ve kazanılacak şampiyonluklar için dua edilirken mahalle halkına aşure ikram edildi. 

ALTYAPIYA SARILDIK

Geleneksel aşure etkinliğinde açıklamalarda bulunan Kartalspor Başkanı Ersin İrez, ‘Teleferik mahalle halkımızla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu yılki etkinliğimizi önceki hafta kazandığımız ve 19 yıllık hasretimizi dindirdiğimiz U-19 Yaş Ligi 2. Küme şampiyonluğuna adadık. Bizim kulüp olarak en önemli değerimiz gençlerimiz. Altyapıya önem vererek daha nice şampiyonluklar kazanacağımıza inanıyoruz’ dedi.

Teleferik mahalle halkına aşureleri Kartalspor Başkanı Ersin İrez ile Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Aras kendi elleriyle dağıttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X