Kartepe Belediyesi’nde İş Sağlığı Ve Güvenliği Geliştiriliyor

Kartepe Belediyesi’nde, çalışanların sağlık ve güvenliğinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla iş sağlığı ve güvenliği kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi’nde İş Sağlığı Ve Güvenliği Geliştiriliyor

Kartepe Belediyesi, ’İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’ gereğince üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Üzülmez’in hedefi olan vatandaşa en kaliteli hizmeti en sağlıklı koşullarda vermek adına çalışanların da iş sağlığı ve güvenliği konusundaki düzenlemeler Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülüyor. Kartepe Belediyesi çalışanlarının sağlık ve güvenliğinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla iş sağlığı ve güvenliği kurulu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz nezaretinde toplandı. Belediye toplantı salonundaki toplantıda iş yerinde işçi sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi, uygulanması ve alınan tedbirlere uyulması hususunda kurul üyeleriyle birlikte ortak kararlar alındı. Kartepe Belediyesi’nde, iş sağlığı ve güvenliğini önemseyen ve bu konuda hassas olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in hedeflerine ulaşmak için kurul üyeleri çalışan personelin iş sağlığı ve güvenlik tedbirlerinin belirlenmesi ve uygulanmasının izlenmesi için yapılacak programları belirledi. Toplantı çalışanların yazlık iş kıyafetlerinin belirlenmesi ardından son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X