Kasabaya bizleri rezil ettiniz

Yeşil beyazlı taraftarlar 3-1 sona eren karşılaşma sonrası adeta kahroldu.

Kasabaya bizleri rezil ettiniz

Dün Manisa’ya Bursasporlu taraftarlar damga vurdu. Kendilerine ayrılan yeri hınca hınç dolduran yeşil beyazlılar, alınan mağlubiyet sonrası adeta kahroldu. Özellikle yenen 3. golden sonra tepkiler başladı. İlk olarak alkışla futbolcuları protesto eden taraftarlar ardından, “Vefasızlar burada dimdik ayakta” şeklinde tezahürat yaptı. Yeşil beyaz sevdalılarının hedefinde ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam vardı.

Sağlam’a Akhisarlılar sahip çıktı

Bursasporlu taraftarların Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı istifa davet etmesinin ardından Akhisar tribünlerinden ilginç sesler yükseldi. Yeşil beyazlı taraftarların bu isteğini ıslıklarla protesto eden yeşil siyahlı tribünler, “Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam” şeklinde tezahürat yaptı.

2.155 seyirci izledi

19 Mayıs Stadı’ndaki mücadeleye evsahibi taraftarlar ilgi göstermedi. 2 bin 155 biletli seyircinin takip ettiği maçta Bursaspor taraftarı kendilerine ayrılan bin kişilik tribünü doldurdu.

Hortum çıktı bayrak uçtu

 

Mücadelenin 30. dakikasında çıkan hortum nedeniyle Bursaspor taraftarının bulunduğu Gediz kale arkası tribünündeki korner direği yerinden çıkarak tribüne uçtu. Daha sonra bayrak yerine takıldı.

Öğretmenler unutulmadı

Dünkü maça her iki takım Öğretmenler Günü haftası sebebiyle “Bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum, Hazreti Ali” pankartıyla çıktı.

 

Altepe takipte

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünkü maçı izleyenler arasındaydı. Manisa 19 Mayıs Stadı’na erken gelen Altepe, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti. Altepe, kaybedilen maç sonrasında stattan üzgün ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X