Kasaya para geldi

Enes Ünal 14 milyon Euro karşılığında Villareal’e gitti, Bursaspor satıştan yüzde 10 pay hakkı elde etti.

Kasaya para geldi

Geçen sezon 3 milyon Euro karşılığında Bursaspor’dan, Manchester City’e giden Enes Ünal’ın yeni takımı Villareal oldu. Kiralık oynadığı Hollanda ekibi Twente’de başarılı bir sezon geçiren ve attığı 19 golle dikkat çeken genç forvet, İspanyol ekibiyle el sıkıştı. 

20 yaşındaki forvetin transferi için Villareal’in Manchester City’e 14 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Anlaşmaya göre City yıldız ismi geri almak isterse Villareal’e 20 milyon Euro ödeyecek.

MAÇI İZLEMİŞTİ

Enes’in bu transferinden de Bursaspor’un kasasına para girecek. Sözleşme şartları gereği yeşil beyazlılar 1.4 milyon Euro kazanacak. Bu rakamla birlikte Enes Ünal, Bursaspor’a toplam 4.4 milyon Euro kazandırmış oldu. 

Twente ile birlikte Genk ve NAC Breda takımlarında da kiralık olarak forma giyen Enes Ünal, Bursaspor’un son Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmayı Timsah Arena’dan takip etmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X