Kasetleri izledi karar verdi

Teknik Direktör Mutlu Topçu, Osmanlıspor maçı öncesi en çok savunmanın sağında kime forma vereceği konusunda sıkıntı yaşadı.

Kasetleri izledi karar verdi

Sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ile birlikte Erdem Özgenç, Boban Jovic ve Ertuğrul Ersoy’un aynı anda sakatlık yaşaması genç teknik adamı bir hayli zor durumda bıraktı. Mutlu Hoca’nın mücadele öncesi Şenol Güneş döneminde birkaç maçta sağ kanatta görev yapan Aziz Eraltay’ın kasetlerini izlediği ve ona göre bir karar verdiği belirtildi. 

Başkent’te Bursa sesleri

Ev sahibi takım taraftarları yeşil beyazlı futbolcuları tribünlere davet etti.

Osmanlısporlu taraftarlar dünkü karşılaşmada tribünleri boş bıraktı. Sadece maraton tribün diye adlandırılan bölümde Başkent ekibinin taraftarları yer alırken, kale arkaları boş kaldı. Bu arada karşılaşma öncesi Osmanlıspor’lu taraftarlar “Bursa Bursa” şeklinde tezahürat yaptı. Bursasporlu taraftarlar ise buna Ankaragücü lehine tezahürat yaparak karşılık verdi. Osmanlıspor tribünleri maçtan önce yeşil beyazlı oyuncuları tribüne de davet ederek güzel bir dostluk örneği sergiledi.

Ali Turan’da maçtaydı

Hafta arasında yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Ali Turan da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Bursaspor’a her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten Turan, “Biz Bursasporluyuz. Yönetim Kurulundan ayrılmış olabilirim fakat Bursaspor sevgimiz hiçbir zaman bitmez. Artık taraftar olarak tribünlerdeki yerimizi alacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X