Kasım Efendi Konağı açıldı

İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan ve Rehber-Der tarafından işletilecek Kasımefendi Mahalle Konağı açıldı.

Kasım Efendi Konağı açıldı

İnegöl Belediyesi 4. mahalle konağını ilçeye kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, buradan en çok gençlerin yararlanacağını dile getirdi. Aileler ve toplum olarak gençlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Aktaş, “Gençlerimizin türlü bataklıklarda boğulmasına asla göz yumamayız” dedi.

Mahalle konağının tüm şehir halkına hitap eden bir mekân olacağını belirten Aktaş, “Bundan sonra da ileri belediyecilik projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yenice Mahalle Konağımızın dışında Osmaniye Mahallesi’nde açacağımız 5. mahalle konağımızın projesi onaylandı, ihale hazırlıkları devam ediyor. 2015 yılının ilk aylarında ihaleye çıkarılarak yapımına başlanacaktır.  Burhaniye Mahallemizdeki 6. mahalle konağımız ise şu an proje aşamasında” diye konuştu. 

Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de, “Millet tarihine sahip çıkmazsa, o millet yok olur. Bir millet sanatına, eserine, sanatçısına sahip çıkmazsa, orada medeniyet olmaz. Günümüz dünyasında da medeniyetimize ne kadar ihtiyaç duyulduğunu görüyorsunuz” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X