Kasım Gündüz Zaferspor’da

Olağan genel kurulda göreve gelen Sönmez yönetimi ilk icraatını yaptı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren temsilcimiz profesyonel takım deneyimi olan Kasım Gündüz’ü getirdi. Başkan Şaban Sönmez, ‘Hedefimiz doğrultusunda hareket ediyoruz’ dedi.

Kasım Gündüz Zaferspor’da

Zaferspor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Şaban Sönmez ve ekibi 3.Lig hedeflerinin ilk halkası için teknik patronluk sorunu çözüme kavuşturdu. Zaferspor Sosyal Tesislerinde, Başkan Şaban Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunduğu imza töreninde Kasım Gündüz, Zaferspor teknik direktörlüğü görevine getirildi. Atılan imzanın ardından Kasım Gündüz, gerek tesisleriyle gerek camiasıyla örnek bir kulüpte görev yapacağı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

“Büyük başarılara imza atacağız”

Başkan Şaban Sönmez, hedefleri doğrultusunda ilk icraatlerini yaptıklarını belirterek, ‘Kariyeri başarılarla dolu olan Kasım Gündüz hocamızı göreve getirdik. Zaferspor’a hayırlı olsun’ dedi. 1975-78 sezonlarında Bursaspor’da forma giydikten sonra Beşiktaş’a geçen Kasım Gündüz, 2 sezon burada oynadıktan sonra teknik direktör olarak Mersin İdman Yurdu, Konyaspor, Adana Demirspor, Zonguldakspor, Kartalspor, Kuşadası, Aydınspor, Nazillispor, Fethiyespor, Beylerbeyi ve son olarak Bursa Nilüferspor’da görev yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X