Kasımpaşa kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu’yla karşılaşacak Kasımpaşa, kötü gidişini durdurmak istiyor.

Kasımpaşa kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor

Süper Lig’de oynadığı son iki maçta sahasında Fenerbahçe’ye 3-0, İstanbul Başakşehir’e ise 1-0 kaybeden lacivert-beyazlılar, Mersin’de kazanarak tekrar 3 puanla tanışmayı amaçlıyor.

 

İlk 18 hafta sonunda 23 puan toplayarak 9. sırada bulunan ve düşme hattının sadece 6 puan üstünde yer alan Kasımpaşa, bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet elde edebildi. Deplasmanda 5 yenilgi, 2 beraberlik alan lacivert-beyazlılar, son dış saha maçında Kayseri Erciyesspor’u 5-2 yenmişti.

Kasımpaşa’da sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok, Barış Başdaş ile geçen hafta İstanbul Başakşehir maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Adem Büyük ve Tunay Torun, Mersin İdmanyurdu karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Mersin İdmanyurdu ise 7 haftalık galibiyet özlemini Kasımpaşa karşısında dindirmek istiyor. Haftaya rakibiyle aynı puanda 8. sırada giren Akdeniz temsilcisi, son 7 maçında 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Seyircisi önünde bu sezon 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Mersin İdmanyurdu, sahasında sadece ligin ilk haftasında Beşiktaş’a 1-0 kaybetti.

Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda saat 13.00’te karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X