Kastamonu Günleri başlıyor

Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Kastamonu Günleri, cuma günü başlıyor.

Kastamonu Günleri başlıyor

SEYİT GÜNDOĞAN 

Merinos AKKM’de başlayacak ve 4 gün sürecek olan etkinlik boyunca, şiir dinletileri, konserler, paneller, halk oyunları gösterileri ile yöresel yiyecek ve giyeceklerin sergileneceği stantlarla katılımcılar dolu dolu bir şenlik yaşayacak. 

Düzenlediği basın toplantısı ile 4. Kastamonu Günleri hakkında bilgi veren Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik, iki şehir tek yürek parolası ile çıktıkları bu yolda çok önemli mesafe katettiklerini belirterek, artık Kastamonu’nun Bursa’da bir marka olduğunu söyledi. Bu etkinlik ile Bursa ekonomisine katma değer kattıklarını kaydeden Tiftik, Bursa’da Kastamonu’yu layıkıyla temsil etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Etkinlikle Kastamonu ile Bursa halkını bütünleştirmeyi ve aralarında köprü kurmayı amaçladıklarının altını çizen Tiftik, “Bu yıl çevre illerden 3 bine yakın misafirimiz gelecek. Yaz aylarında Bursa’dan Kastamonu’ya turizm seferleri başlattık. Bu etkinliğimiz ile Kastamonu’yu Bursa’ya tüm Türkiye’ye tanıtma fırsatını yakalamış olduk” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X