Katledilen Pınar, Özgecan’ı paylaşmış

Pınar Güntekin’in 5 sene önce ”İçim acıyor” diyerek yaptığı Özgecan Aslan paylaşımları ortaya çıktı. Özgecan, Mersin’de evine gitmek için bindiği minibüste, 19 yaşında öldürülmüştü.

Katledilen Pınar, Özgecan’ı paylaşmış

Pınar Gültekin’in 2015 yılında yine kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan ile ilgili tweetler attığı ortaya çıktı.

Gültekin’in Özgecan için “Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter” tweeti attığı görüldü.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeninin bulunduğu bildirildi. Genç kadının cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Arama sonucunda bir varilin içerisinde Gültekin’in cesedinin toprağa gömüldüğü tespit edildi.

CEMAL METİN AVCI TUTUKLANDI

Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili Cemal Metin Avcı gözaltına alındı. Gözaltına alınan katil zanlısı Cemal Metin Avcı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

NTV

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X