Katliam gibi kaza: 4 ölü… O telefonu kimse açamadı

Konya’da meydana gelen trafik kazasında, Musa Keser’in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Keser de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı

Katliam gibi kaza: 4 ölü… O telefonu kimse açamadı

Musa Keser (60) idaresindeki 58 AD 740 plakalı otomobil, Konya-Seydişehir kara yolunun 50. kilometresinde, sollamaya çalıştığı Mustafa Özbek (31) yönetimindeki 42 EA 993 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla attı.

Takla atan otomobildeki yolcular camlardan fırlayarak etrafa saçıldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı otomobil sürücüsü Musa Keser’i Hastaneye kaldırdı.

Kazada, Keser’in kullandığı araçtaki Abdullah Bircan (28), Muhteşem Akalın (41) ve Menekşe Keser (51) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada otomobilde dakikalarca çalan telefonu ise kimse açamadı. Ağır yaralanan ve Konya Numune Hastanesine kaldırılan sürücü Musa Keser de tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X