Katliam planı

Dallas saldırganının büyük bir katliam peşinde olduğu ortaya çıktı. Polis, şehirde beş polisi sniper’la öldüren Micah Johnson’ın çok daha büyük bir saldırı planladığını açıkladı.

Katliam planı

ABD’de Dallas Emniyet Müdürü David Brown, kentteki protestolar sırasında beş beyaz polisi vurarak öldüren, yedi polisi de yaralayan Micah Johnson’ın çok daha büyük bir saldırı planladığını belirtti.

Brown, Johnson’ın evinde yaptıkları aramada, saldırganın patlayıcıların imhası üzerinde çalıştığını tespit ettiklerini belirtti. Brown, böylesi bir eylemin çok yıkıcı sonuçları olacağını vurguladı. Dallas Emniyet Müdürü ayrıca, polisin Johnson’ın günlüğüne yazdığı notları okuduğunu ve bu notlardaki şifreleri çözmeye çalıştığını aktardı. ABD ordusunda ihtiyat askeri olan ve keskin nişancı olduğu belirtilen 25 yaşındaki Micah Johnson, Cuma sabahı bir garajda sıkıştırıldıktan sonra öldürülmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X