Katliamcı için ihbar yağmuru

Bursa’da polise günlük yapılan 10 bine yakın ihbardan binden fazlasını ‘katliamcıyı gördüm’ diyenler oluşturuyor.

Katliamcı için ihbar yağmuru

Oktay Kayalar / OLAY

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’un ünlü eğlence merkezi Reina’yı makineli tüfekle basıp katliam yapan teröristi  ir an önce ele geçirmek için güvenlik kuvvetleri hummalı şekilde çalışıyor. Polis ve Jandarma’nın yanısıra vatandaşlar da üzerlerine düşen görevi yerine getiriyor.

Tüm dünyanın konuştuğu teröristin kimliğinin belirlenip en net fotoğraflarının yayınlanmasıyla caninin yüzüne dikkatlice bakanlar hemen telefona sarıldı.

Tüm Türkiye’de olduğu Bursa’da da katliamı gerçekleştiren kişiyi gördüğünü iddia edenler ile çok benzediğini söyleyenler hiç vakit kaybetmeden ‘155 Polis İmdat’ı arıyor.

POLİS İHBARDAN MEMNUN

Kenti 24 saat kameralarla izleyen MOBESE’de görevli emniyet müdürlüğünün gizli kahramanları, kendilerine iletilen her ihbarı ciddiye alarak anında bölgedeki ekipleri bilgilendiriyor. İhbar doğrultusunda kısa sürede belirtilen yer ve noktalara giden ekipler de, şüpheli kişi ve araçları büyük bir  titizlikle inceliyor.

Emniyet yetkilileri, saldırının ardından caninin en net fotoğrafı yayınlanan kentin her semtinden 155’e günde binin üzerinde ihbar geldiği belirterek, ‘Vatandaşın bu duyarlılığı bizleri memnun ediyor. Her ihbar anında ve titizlikle değerlendiriliyor. Yılmadan, çekinmeden bizi herkes arayabilir’ diye konuştular. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X