Katliamda yeni şüphe

İstanbul’da 39 kininin öldürüldüğü Reina katliamında ikinci bir terörist olduğu şüphesi güçleniyor.

Katliamda yeni şüphe

Teröristin Zeytinburnu’nda kaldığı evden çıkarken tespit edilen güvenlik kamerası görüntüsünde pantolununun açık renkli ve cepli olduğu görülüyor. Teröristin Reina’ya ateş ederek girerken görüntüsünde ise koyu renk ve dar kesim pantolon dikkati çekiyor. Ancak gece kulubü içindeki görüntülerde de teröristin evden çıkış kayıtlarındaki gibi üzerinde açık renk ve cepli bir pantolon olduğu görülüyor.

YARALI SUUDİ ANLATTI: BİRİ KADIN 3 TERÖRİST

Reina’daki saldırıdan sağ kurtulan Suudi Arabistan vatandaşı Hassan Khashoggi, yaşadıklarını Suudi Arabistan merkezli Al Arabiya haberi sitesine anlattı. Saldırıyı tek bir kişinin değil 3 kişinin yaptığını öne süren Khashoggi, teröristlerden birinin kadın olduğunu ifade etti. Khashoggi, “Hatta bir kişinin (o kadın neden bizi öldürmek istiyor) diye bağırdığını duydum. Rastgele ateş açmıyorlardı. Bunun yerine masalar arasında dolaşıp direkt hedef alıyorlardı” ifadesini kullandı.

“ÇAPRAZ ATEŞ” DETAYI

Reina saldırısı sonrası ifadesi alınan tanıklar da 2 saldırgan olduğuna ilişkin ifade vermişti. Saldırıdan eş sayesinde yara almadan kurtulan Sinem Uyanık, 2 kişinin silahla etrafa ateş ettiğini söylemişti. Bir başka görgü tanığı müşteri de saldırganların birden fazla olduğunu, çapraz ateş altına alındıklarını belirtmişti. Kulüpte çalışan bir garson da saldırganların 2 kişi olduklarını ve silahla içeriyi taradıklarını anlatmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X