Kavaklı Caddesi sakinlerinden dayanışma örneği

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kavaklı Caddesi’nde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Kavaklı Caddesi sakinlerinden dayanışma örneği

Bursa’nın her alanda öncü bir kent olması hedefiyle çalışmalarına yön veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yerkapı Mahallesi’ne yaptığı ziyarette Kavaklı Caddesi’ne vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Başkan Altepe, Kavaklı sakinleriyle sohbet etti, kendisini neşeyle karşılayan anaokulu öğrencilerine hediyeler verdi. Altepe, Kavaklı Caddesi’nde yaşayan vatandaşların evlerini ve caddedeki mantarları özenle boyamalarının önemine değinerek, yaşadıkları bölgeye renk katan vatandaşları tebrik etti.

Dayanışma örneği sergileyerek mahallelerini renklendiren Kavaklı Caddesi sakinlerini tebrik eden Altepe, “Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiği odağında yaptığımız çalışmalarla şehrimizin daha güzel görünmesine ve daha da yaşanabilir bir hale gelmesine önem veriyoruz. Yerkapı Mahallesi’nde de Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli düzenlemeler yapmıştık. Bu noktada burada yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin bulunduğu caddeyi daha da renklendirip güzelleştirmeleri bizleri de çok sevindirdi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X