Kavaklık Yenileniyor

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme…

Kavaklık Yenileniyor

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme, ışıklandırma ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Bugün Kavaklık bölgemizdeki çalışmalarımızı inceliyoruz. Kozlu’nun tüm mahallelerinde yaptığımız çalışmalar burada da devam etmektedir. Ekiplerimiz hizmet gereken tüm yerleri tespit ediyorlar ve en kısa sürede müdahale etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda Kozlu’ya görsel zenginlik katmak açısından da çevre düzenleme çalışmalarımızı tüm mahallelerde devam ettiriyoruz. Kozlu’da halkımızın rahat nefes alabilecekleri, aileleriyle birlikte huzurla vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi. Projenin tamamlanması ile Kozlu halkı yeni bir mekana daha kavuşmuş olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X