Kavga yok ittifak var

Hadise, Gülşen ve Demet Akalın, yıllardır kadın popçular arasında süregiden polemik ve kavgalara yaptıkları ittifakla son verdi.

Kavga yok ittifak var

BİRBİRLERİNE DESTEK VERİYORLAR

Pop müziğin kadın yıldızları arasında yıllardır süren polemik savaşları, Hadise, Gülşen ve Demet Akalın üçlüsünün kurduğu ittifakla farklı bir boyut kazandı. Bir süredir adeta yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü üçlü, birbirlerine her konuda destek oluyor. Demet Akalın ve Gülşen, Hadise’nin geçtiğimiz haftalarda sorun yaşayıp işletmesini yeniden aldığı Bodrum’daki plajının adeta kadrolu sanatçıları haline geldiler.

BENCE HEPİMİZ ŞAMPİYONUZ

Yeni single’ı ‘Şampiyon’u çıkardığı yaz başında kendisini pop müziğin şapmpiyonu ilan eden Hadise, Gülşen ve Demet Akalın ittifakının ardından bu söylemini de değiştirdi. Arkadaşlarını çok sevdiğini belirten Hadise, ‘Bence herkes kendi alanında şampiyon. Bu yıl herkes şarkı, albüm çıkardı ve hepimiz bir şekilde bu işten paramızı kazanıyoruz. Herkes şampiyon olsun, herkes bol bol iş yapsın’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X