Kavşak düzenlemesine tepkiler büyüyor

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından İnegöl-Bursa karayolu üzeri Cerrah kavşağında yapılmaya başlanan yeni uygulama ile kavşağın kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlara CHP’den destek geldi.

Kavşak düzenlemesine tepkiler büyüyor

SADULLAH ORGAN

Kavşakta biraraya gelen CHP İlçe yönetimi ve mahalle sakinleri ortak açıklamalarda bulunarak, kavşağın tekrar açılmasını istediler.Karayolları ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği kavşakta açıklama yapan  CHP İlçe Başkanı Engin Başar, ‘Bu yolun kapatılmasından dolayı buradaki insanlarımız ve sanayicimiz büyük bir zarar görmekte. Yollara ihtiyacımız vardır ama ulaşımı kolaylaştırmak için ihtiyacımız vardır. Buradaki vatandaşlarımızın, sanayicimizin hiç bir görüşü alınmadan, yan yollar yapılmadan, hiç bir kolaylaştırıcı işlem yapılmadan yol kapatılıyor’ dedi.

SANAYİCİ DE TEPKİLİ

Yeni uygulamaya Cerrah Sanayi Bölgesi’ndeki sanayiciler de tepki göstererek, mağduriyetin giderilmesini istediler. Bölgede 37 tane fabrikanın bulunduğunu öne süren sanayiciler,  günlük 100-120 civarında TIR’ın giriş yaptığını belirttiler.  Hem mahalle halkının hem de sanayicilerin  mağdur oldiğini dile getiren sanayiciler, en yakın zamanda kavşağın tekrar açılmasını istedi. 

Cerrah  eski Belediye Başkanı ve MHP’li İnegöl Belediye Meclis üyesi İsmail Karaman ise, ‘Buradaki sıkıntıyı en iyi bilen  biri olarak, bu kavşağın kapatılmasının çok yanlış olduğunu, alternatif bir şeyler üretmeden buranın kapatılmasının insanlara can güvenliği konusunda ciddi sıkıntılar doğuracaktır’  ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X