Kavşak düzenlemesine vatandaşlardan tepki

İnegöl-Bursa karayolu üzerindeki Cerrah Kavşağı’nda Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni uygulama ile, Cerrah Sanayi Bölgesi ve Organize Sanayi Bölgesi’ne geçişler kapatıldı.

Kavşak düzenlemesine vatandaşlardan tepki

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl’den Cerrah Sanayi Bölgesi’ne dönüşler ise yeni uygulama ile yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Yenice Köprülü Kavşağı’ndan sağlanacak. 

Kalburt Mevkii Cerrah Mahallesi ve Cerrah Sanayi Bölgesi ile yan yoldan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’ne geçişleri kapatacak olan yeni uygulamaya vatandaşlardan ise tepki geldi. 2012 yılında başlayan sinyalizasyon sistemiyle kazaların önlenmeye çalışıldığını ifade eden vatandaşlar, yeni uygulama ile kazaların artmasından endişe ettiklerini dile getirdiler. 

Kalburt Mevkii’nde ikamet eden vatandaşlar, çocukların okula gidip gelirken bu yolu kullandıklarını ifade ederek, üst geçit yapılmasını ve kısa sürede önlem alınmasını istediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X