Kaya: ‘Devlet sizler için var’

Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya, Karaçukur, Geynik ve Kuşlar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kaya, mahalle sakinleriyle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Kaya: ‘Devlet sizler için var’

AYDIN KURMUŞ

Ziyaret ettiği mahallelerde okul, cami ve mahalle konaklarını inceleyen Kaymakam Muhammed Kaya, muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgi alarak bazı vatandaşları da evlerinde ziyaret etti. Kendileri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan erzak kolilerini teslim eden Kaya, “Devlet her zaman vatandaşının yanındadır. Biz sizleri burada ziyaret ederek talep ve sorunlarınızı yerinde dinlemek istedik. Devlet sizler için var. Birbirimizle sorun ve sıkıntıları görüşerek her şeye çare bulmaya çalışabiliriz” dedi.

Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya, “Sizlerin talepleri bizler için çok önemli. Kaymakamlık olarak kapımız her zaman sizlere açık. Sorun ve taleplerinizi her zaman için bizlerle paylaşabilirsiniz. Bugün de bu amaçla buradayız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X