Kayahan adalet neferimizdi

Önceki akşam Bursa’da sahne alan Coşkun Sabah, yıllarca telif hakları için mücadele eden Kayahan’ın sanat dünyasının adalet kılıcı olarak hatırlanacağını söyledi.

Kayahan adalet neferimizdi

Hilal Yavuz ve Caner Eğretli’nin düğün töreninde sahne almak için Bursa’ya gelen Coşkun Sabah, sahne öncesi Kayahan’ı kaybetmenin acısını yaşadığını söyledi. Meslektaşlarının telif hakları için mücadele veren ve bu uğurda Nilüfer’le yıllarca küs kalan Kayahan’ın yerinin doldurulamayacağını söyleyen Sabah, ‘Müzik hayatı boyunca telif hakları konusunda verdiği mücadeleyle hepimize örnek oldu. Yaptıklarıyla bu camiada adaletin simgesi olmuş bir sanatçıdır’ dedi. 

BİR GECEDE STAR OLUNMAZ

Türk Sanat Müziğini ayakta tutabilmek için uzun yıllar mücadele verdiğini ifade eden Coşkun Sabah, ekranlardaki müzik yarışmalarını eleştirdi. Mevcut yarışmalardan sanatçı çıkmayacağını savunan Sabah, ‘Bu tarz yarışmalarda gençleri bir gecede star yapmaya çalışıyorlar. Tabii ki sonuç yine hüsran oluyor. Hadi buyrun oyarışmalardan Kayahan gibi bir yıldız çıkarın bakalım’ dedi. 

Coşkun Sabah, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X