Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kayak pistinde mangala tepki

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ’da, pistlerin yanında günübirlik tatilcilerin mangal yapması hem işletmecileri, hem de kayak yapmak için gelenlerin tepkisine neden oluyor.

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da, pistlerin yanında günübirlik tatilcilerin mangal

Yılbaşı öncesinde kar yağışının yoğunlaştığı Uludağ’da, oteller yüzde yüz kapasiteyle doldu. Pistlerin hemen yanı başında Uludağ Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ‘Ateş yakmak ve piknik yapmak yasaktır’ tabelası asılmasına rağmen günübirlikçiler tarafından mangal yakılıyor. Pistlerde kayak yapanları ve tatil için gelen vatandaşları rahatsız edici görüntülerin sergilenirken, otel yöneticileri ise Uludağ’ın denetimsizlik nedeniyle kayak merkezi olma özelliğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söylediler.

STATTA MANGAL YAKILIYOR MU ?

Kayak merkezinin yanında bulunan mangal yakılan alanın ayrıca otopark olarak da kullanıldığına dikkat çeken otel yöneticileri, bir kıvılcım ile büyük facialar yaşanabileceğini belirterek, “Maç yapılırken stadyumun içinde, golf pistlerinde veya hipodromlarda et mangal yapılır mı? Uludağ’daki gerçek maalesef bu” diye konuştular.


Avatar Seç KAPAT
AK Parti Bursa İl Teşkilatı, çevrenin korunmasının insanlığın ortak sorumluluğu
Sıradaki Haber AK Parti Bursa İl Teşkilatları’ndan çevre duyarlılığı