Kayapa Islah OSB’nin yıldızı parlıyor

2014 yılında ‘Islah’ statüsü alan Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla doluyor.

Kayapa Islah OSB’nin yıldızı parlıyor

Otomotiv, makine, metal, tekstil, kimya, geri dönüşüm, mobilya gibi çok yönlü tesislere sahip bölgede, son 1 yıl içerisinde 25 yeni sanayi tesisin inşaatı yükselmeye başladı. Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, bölgede gerçekleştirilen yatırımların Bursa ekonomisi için sevindirici olduğunu belirterek, yatırım yapan tüm sanayici ve iş adamlarına teşekkür etti. 

Toy, “Bundan sonra hep birlikte hedeflerimize yürüyeceğimiz için şanslıyız. En kısa sürede de Islah OSB’den OSB statüsüne dönüşümüzü tamamlayıp Türkiye’ye örnek bir bölge olacağımızı şimdiden rahatlıkla söyleyebilirim” dedi. Hedeflerine tam yol ilerlediklerine işaret eden Toy, yeni yatırımların da tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. 

 

Toy, “Son 1 yılda 25 yeni yatırımcı bölgemizde inşaata başladı. Bunların toplamı 100 bin metrekareye karşılık geliyor. Bölgemizin her geçen gün biraz daha yıldızı parlıyor” diye konuştu. 

Kayapa Islah OSB’nin büyük hedefleri olduğunu dile getiren Toy, en kısa zamanda bölgedeki diğer boş arsalarda da inşaatların yükselmesini istediklerinin altını çizdi. Yalçın Toy, çevreci bir sanayi olma hedeflerine de dikkat çekerek, “KSİAD olarak çevreyi kirletmeyen bir sanayi olma konusunda iddialıyız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X