‘Kaybedecek vaktimiz yok’

Yıldırım Belediyesi 2019-2024 seçim döneminin 1. olağan meclis toplantısı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Oturumda, meclis başkan vekilleri ve komisyonlar belirlendi. 

‘Kaybedecek vaktimiz yok’

Oturum öncesinde belediye meclisi üyelerine rozetlerini tek tek takan Başkan Yılmaz, Yıldırım’da yeni hizmet döneminin başladığını vurgulayarak, “Şehrimizin bizden beklediği önemli hizmetler var. Hemşerilerimizin çözüm beklediği sorunlar var. O nedenle kaybedecek vaktimiz yok. İktidarı ile muhalefeti ile Yıldırımlar bize bir şehir emanet etti. Ortak paydamız, ortak düşüncemiz bu emanete en iyi şekilde sahip çıkıp, en iyi hizmeti üretmek. Bizim temel önceliğimiz ortak akıl. Ortak akıl ve ortak dil ile milletimize hizmete odaklanacağız” dedi. 

KOMİSYONLAR OYBİRLİĞİYLE…

Oturumda başkan yardımcıları olarak; Yaşar Elmas, Ali Mollasalih, Yusuf Demirok ve Servet Hocaoğulları belirlenirken, Belediye Meclisi Başkanvekilliğine ise AK Parti’li Ali Çiftçi ve Ahmet Sağdıç seçilirken, Encümen üyeleri ise; AK Partili Cahit Güner, Hızır Cetinkaya ve Şenol Çulçu oldu.

İhtisas komisyon üyeleri de şu isimlerden oluştu: 

Plan ve Bütçe Komisyonu: Hilmi Pakyürek, Mücahit Bozkurt, Ahmet Sağdıç (AK Parti), İsmail Tekin (CHP), Mustafa Bozkurt (CHP). İmar Komisyonu: Merve Ekmekci, Fatih Kara, Ali Çiftçi (AK Parti), Oktay Altun (CHP), Burak Alp Özbek (MHP). Hukuk Komisyonu: İmren Çavuşoğlu, Nazlı Merve Eryılmaz, Şefik Kaya (AK Parti), Servet Çağıl (CHP), İhsan Bilgili (MHP). Çevre Sağlığı, Sağlık ve Sportif Hizmetler Komisyonu: Selim Yolgeçen, Süleyman Öztürk, Ahmet Aksu AK Parti), Recep Bayram (CHP), İsmail Turan (MHP). Eğitim ve Hizmet Güvence Komisyonu: Sevim Parlak, Cemal Abdülnasır Yaşar, Feridun Özyüksel (AK Parti), Cemil Ocak (CHP), Salih Barış (MHP). Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu: Sevim Parlak, İmren Çavuşoğlu, Nazlı Merve Eryılmaz (AK Parti), Nurettin Sanatçı (CHP), Mustafa Engin Kargılı (MHP). 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X