Kaybedilmiş bir şey yok ama!

Yeşil beyazlılar, Şenol Güneş’li dönemde 6 haftada 7 puan toplamıştı, şuan 6 puanda olan Timsah’ta iki takım arasında oynanan futbol bakımından büyük farklar var.

Kaybedilmiş bir şey yok ama!

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir giriş yapamayan Bursaspor, çalkantılı bir süreçten geçiyor. İlk 5 haftada aldığı 4 mağlubiyetle camiayı karamsarlığa iten, 2-0 kazandığı Eskişehirspor maçında ise prostestolarla karşı karşıya kalan yeşil beyazlılar geçen sezonun ise sadece 1 puan gerisinde. 2014-2015 sezonunda Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor 6 hafta sonunda 7 puan toplayabilmişti. 

7.HAFTA ÇIKIŞ HAFTASI

Yeşil beyazlılar o süreçte 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı. Timsah rakip fileleri 6 kez sarmış, kalesinde ise 8 gol görmüştü. Güneş yönetimindeki Bursaspor’un çıkışı ise 7.haftadaki Balıkesirspor maçıyla başlamıştı. Komşu kentten 5-0 galip ayrılan yeşil beyazlılar, oynanan futbol olarak da zevk vermeye başlamıştı. 

OYNANAN FUTBOLDA FARK VAR

Ertuğrul Sağlam’ın Bursaspor’u ise ilk 6 haftada 2 galibiyet, 4 mağlubiyet elde etti. 7 gol atan yeşil beyalılar, 8 gol yedi. Oynanan futbol anlamında geride olan Timsah’ta eleştiri ve tepkilerin en önemli nedeni olarak bu gerekçe gösteriliyor. Eskişehirspor galibiyetiyle ligde şuan 13.sırada bulunan Bursaspor’un önünde Çaykur Rizespor (D), Antalyaspor, Kasımpaşaspor (D) ve Sivasspor maçları bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X