Kaybolan Alzheimer Hastası Turist 4 Gün Sonra Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesine tatile geldiği gün kaybolan ve 4 gündür polis tarafından aranan Alzheimer hastası İngiliz turist bulundu.

Kaybolan Alzheimer Hastası Turist 4 Gün Sonra Bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesine tatile geldiği gün kaybolan ve 4 gündür polis tarafından aranan Alzheimer hastası İngiliz turist bulundu. Alınan bilgiye göre, Marmaris’e 4 gün önce kızı ve torunuyla birlikte tatile gelen Alzheimer hastası İngiliz Marian Brvein Jonins (75), aynı gün kayboldu. Yaşlı kadının kızı otel yetkililerine annesinin kaybolduğunu bildirerek, bulunması için polise başvurdu. Kayıp turistin bulunması için çalışma başlatan polis, kadının kaldığı otelin çevresindeki MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Ancak MOBESE çalışması sonuç vermedi. Dün akşam saatlerinde devriye gezen Çarşı Polis Merkezi ekipleri, yaşlı turisti kaldırımda tek başına otururken buldu. Sadece ismini hatırlayan İngiliz turist, ekip otosuyla Çarşı Polis Merkezi’ne getirildi. Konsolosluk görevlileri kadının ailesine ulaşarak Çarşı Polis Merkezi’ne getirdi. Jonins, verdiği ifadesinde İngiltere’de olduğunu, kaybolduğunu ve ne yaptığını hiç hatırlamadığını söyledi. İngiliz turist, konsolosluk görevlileri ve polis eşliğinde önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne, ardından Özel Ahu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X