‘Kaybolan Çiçekler’ rekor kırdı

Yapımcılığını ABT Yapım’ın, sunuculuğunu İnci Ertuğrul’un üstlendiği ‘Kaybolan Çiçekler’, 85 kayıp çocuğu ailelerine kavuşturarak rekor kırdı.

‘Kaybolan Çiçekler’ rekor kırdı

FOX ekranlarında sunuculuğunu İnci Ertuğrul’un yaptığı ve birçok insana umut olmayı başaran ”Kaybolan Çiçekler” programı, 155 bölümde 85 kayıp çocuğu ailelerine kavuşturarak rekor kırdı.

 

Hafta içi her gün yayınlanan program çocuklarını bulmak ve onlara kavuşmak isteyen aileleri ağırlıyor. Ailelerin çaresizliğine çare olmak, sorunlarına hukuki ve psikolojik desteklerle çözümler aramak, sosyal sorumluluk projelerine destek sağlamak ve en önemlisi kaybolan ailelerin çocuklarını bulmak için çalışan programın deneyimli sunucusu İnci Ertuğrul’a konusunda uzman titiz bir istihbarat ekibi eşlik ediyor.

 

GELEN İHBARLAR ÇOK ETKİLİ

 

İzleyicilerin duygusal mücadeleye tanıklık ettiği programa yayına ve konuya göre değişmekle birlikte günde en az 500 en fazla 1500 civarında ihbar ve bilgi geliyor. Kaybolan çocukların bulunmasında gelen ihbarlar önem taşıyor ve sonuca ulaştırıyor.

Farklı uzmanlık alanlarına dayanan 70 kişilik bir ekiple yola devam eden programda öncelikle ihbarlar, sosyal medya üzerinden gelen bilgiler, açık kaynaklarda yer alan haberler ve bilgiler değerlendiriliyor. Belirli bir süzgeçten geçirilen konular, her boyutuyla derinlemesine araştırılıyor, bilgi toplanıyor ve yayın aşamasına kadar geliyor.

 

YANILTICI İHBARLAR ZAMAN KAYBINA NEDEN OLUYOR

Gelen ihbarlar olayın ilk görünümüne ve karmaşıklığına, olayda yer alan kişilere ve bu kişilerin verdiği bilgilere göre şekilleniyor ve ayrıştırılıyor. Zaman zaman programa gelen yanıltıcı ihbarlar zaman kaybına neden olabiliyor. Yoğun bir tempo ile çalışan Kaybolan Çiçekler ekibi bunun dışında kriminal boyutu olan vakaları en ince detayına kadar titizlikle araştırıyor ve sonuçlandırıyor. Güvenlik güçleri ile birlikte uyum içinde çalışan ekip adli soruşturmaların sınırı dışında kalabilecek alanlarda bilgi toplayarak soruşturmalara önemli gelişmeler sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X