Kayınvalidesini, eşiyle barışmasına yardım etmediği için öldürmüş!

Antalya’nın Serik ilçesinde tartıştığı kayınvalidesi Makbule Can’ı (64) tabancayla vurarak öldüren M.İ. (42), adliyeye sevk edildi. M.İ.’nin, ayrı yaşadığı eşiyle bir araya gelmek için kayınvalidesinden arabuluculuk yapmasını istediği, reddedince de öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Kayınvalidesini, eşiyle barışmasına yardım etmediği için öldürmüş!

Olay, pazar günü saat 19.00 sıralarında, Serik’e bağlı Haskızılören Mahallesi’nde meydana geldi. M.İ. ile evine gittiği kayınvalidesi Makbule Can arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.İ., yanında getirdiği tabancayla kayınvalidesine 7-8 el ateş etti. Makbule Can kanlar içinde yere yığılırken, M.İ. ise kaçtı. Ailenin yakınlarının ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Makbule Can’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Makbule Can’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Makbule Can’ın katil zanlısı damadı M.İ. ise jandarma tarafından dün saklandığı evde yakalanıp, gözaltına aldı. Serik İlçe Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan M.İ., bugün adliyeye sevk edildi.

ARABULUCULUK TEKLİFİNİ REDDİNCE ÖLDÜRMÜŞ

M.İ.’nin ayrı yaşadığı eşiyle tekrar bir araya gelmek için kayınvalidesiyle görüşmeye geldiği ve arabuluculuk yapmasını istediği, bu isteğini reddetmesi üzerine de tabanca ile vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. M.İ.’nin ayrı yaşadığı eşinin ise şu anda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Antalya’daki bir kadın sığınma evinde olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X