Kayıp adam Tom de Sutter

Bursaspor’un sezon başında büyük ümitlerle kadrosuna kattığı Tom de Sutter, son 9 maçta yalnızca 74 dakika görev alırken, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında ise kadroya dahi giremedi.

Kayıp adam Tom de Sutter

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Spor Toto Süper Lig’de şuana kadar gol atma başarısı gösteremeyen Belçikalı futbolcunun antrenmanlardaki görüntüsünden de memnun olmadığı belirtildi.

Yeşil beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcu, Gençlerbirliği maçında 11’de sahaya çıkmış ancak vasat bir görüntü sergilemişti. 

Antalya’da 2 eksik

 

14 Mart pazartesi günü sahasında Bursaspor’u konuk edecek olan Antalyaspor’da Inkoom ve Danilo, cezaları nedeniyle bu karşılaşmada forma giymeyecek. Kasımpaşaspor maçında kırmızı kart gören her iki oyuncunun da oynamayacak olmasının Teknik Direktör Morais’i oldukça sıkıntıya soktuğu öğrenildi. Bilindiği gibi Bursaspor’da da cezalı olan Ricardo Faty bu mücadele görev alamayacak. 

Fehmizat Bayraktar anılacak

Geçen yıl hayatını kaybeden Bursaspor-Ankaragücü kardeşliğinin mimarlarından, Bursaspor camiası ve tribünlerinin sevilen ismi Fehmizat Bayraktar ölümünün birinci yılında mezarı başında anılacak. Pazar Günü Hamitler Mezarlığı’nda gerçekleşecek anma töreni, Bursaspor-Ankaragücü kardeşliğine ithafen saat 16.06’da başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X