Kayıp aranıyor!

Bursaspor yönetimi, Bakaye Traore’nin sözleşmesini tek taraflı feshetmeye çalışıyor.

Kayıp aranıyor!

Dün de Özlüce’ye gelmeyen Malili oyuncuya ihtar çekildi. Kendisine ulaşılamayan 31 yaşındaki futbolcuya ikinci bir ihtar daha çekileceği buna da yanıt vermemesi durumunda yönetimin yasal hakkını kullanacağı öğrenildi. 

Bursaspor’da kanayan bir yara haline gelen Bakaye Traore konusunda belirsizlik sürüyor. 2014  yılında yeşil beyazlı kulübe transfer olan ancak geçen 2 sezon içersinde ligde 18 maça çıkan ve sadece 1 kez fileleri havalandıran Malili oyuncunun bu transfer döneminde de hiçbir talibi çıkmamıştı. Bursaspor’un uzun süredir yollarını ayırmak için binbir yolunu denediği Bakaye Traore, daha önce yaptığı görüşmelerde Ali Ay yönetimine takımdan ayrılacağına dair söz vermişti. 

İHTARA CEVAP VERMİYOR

Ancak yine elde kalan ve yıllık maliyeti 1 milyon Euro olan 31 yaşındaki futbolcu ve menajeri dün de Özlüce’ye gelmedi. Bursaspor yönetiminin Traore’ye gelmesi yönünde ihtar çektiği ancak herhangi bir geri dönüşün olmadığı belirtildi. Yeşil beyazlıların ilerleyen günlerde yine bu yönteme başvuracağı ve Traore’nin buna da uymaması durumunda yasal hakların kullanacağı öğrenildi. Bursaspor yönetiminin Bakaye Traore için planı sözleşmeyi tek taraflı feshetmek. 

MALİYETLİLER GİTTİ

Ali Ay yönetimi bu sezon Traore haricinde kulübe maliyeti yüksek olan bir çok isimle yollarını ayırmıştı. Geçen sezon 3 milyon 150 bin Euro kazanan, bu yılki maliyeti ise 1 milyon 600 bin Euro daha alacak olan Balazs Dzsudzsak’ı 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Wahda’ya gönderen yeşil beyazlılar, maliyeti 1 milyon Euro olan Tom de Sutter’i ise Lokeren’e satmıştı. Takımın en çok kazanan isimlerinden biri olan Serdar Aziz ise Galatasaray’a gitmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X